Grundat 1994

 

Trädgårdsplanering, anläggning och skötsel av trädgårdar, byggande av stenmurar och terrasser är arbeten som vi i Asfaltblomman jobbar med. Vi ger råd i alla frågor som har att göra med upprustning av trädgårdar.

Asfaltblomman Ab planerar och anlägger trädgårdar efter kundernas önskemål. I trädgårdarna använder vi inhemsk natursten och härdiga växter. Vi jobbar med trädgårdar i huvudstadsregionen , men gör planeringsarbeten runt om i södra Finland. Våra kunder är privata gårdsägare, husbolag, företag och herrgårdar.

kaytava

 

Då man rustar upp sin trädgård, kräver det ofta att man planerar nytt, skötselbeskär befintliga träd och buskar, delning och rensning av perenner samt anläggande av terrasseringsmurar och stenplattor. Kunskap och erfarenhet av dessa arbeten finns hos Asfaltblommans team. Trädgårdsarbetet vi gör kan vara allt från att rensa en rabatt till att anlägga en hel trädgård och göra långvariga skötselkontrakt.

Vi är specialiserade på upprustning av trädgårdar och hitta på lösningar till problemställen. Vi gör trädgårds- och parkplanering, skötsel av befintlig vegetation samt anlägger nya sten- och grönytor i trädgården.

 

  • Planering och konsultering

  • Upprustning av trädgårdar och anläggningsarbete

  • Stenläggningar, -murar och -terrasser

  • Skötsel av trädgårdar, skötselkontrakt

  • Beskärning av träd, barrväxter och buskar

 

Kontakta oss för mera information!

Johan Slätis 0400-618968

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.