Asfalttikukka yrityksenä

Asfalttikukka on vuodesta 1994 toiminut viheralan yritys, jonka päätoimialueena on Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa. Palveluihimme kuuluvat pihasuunnittelu, viherrakentaminen sekä pihojen ja viheralueiden hoitotyöt.

Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa taloyhtiöistä ja omakotiasujista. Vuosien kokemuksella olemme vahvimmillamme pihojen kunnostusrakentamisessa ja niiden hoitamisessa.

Puutarha-apulaiseksi meille?

Haemme puutarha-apulaista osaksi hoitotiimiämme. Toimenkuvaan kuuluu pihan ja viheralueiden kasvillisuuden hoito- ja kunnostustöissä avustaminen.

Työssä avainasemassa on oman ammattitaidon kehittämisen lisäksi kyky toimia asiakkaiden ja muiden työntekijöiden kanssa. Työtä tehdään aikaa kestävän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Usein puutarha-apulaiset ovat halunneet jatkaa meillä töitä seuraavanakin kesänä.

Hakijalla on mielellään oltava aikaisempaa kokemusta viheralalta. Aikaisempi tai käynnissä oleva viheralan koulutus ja B-ajokortti ovat eduksi.

Työsuhde on määräaikainen. Töiden aloitus ja lopetus sopimuksen mukaan. Päivittäinen työaika on maanantaista torstaihin klo 7–15. Perjantaisin vaihdetaan vapaalle jo klo 13.

Hakuaika on voimassa 7. elokuuta 2022 saakka. 

Otamme hakemuksia vastaan sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen. Laitathan hakemuksen liitteeksi CV:n.

Miia Virtanen
toimisto (at) asfalttikukka.fi