Asfalttikukka yrityksenä

Asfalttikukka on vuodesta 1994 toiminut viheralan yritys, jonka päätoimialueena on Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa. Palveluihimme kuuluvat pihasuunnittelu, viherrakentaminen sekä pihojen ja viheralueiden hoitotyöt.

Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa taloyhtiöistä ja omakotiasujista. Vuosien kokemuksella olemme vahvimmillamme pihojen kunnostusrakentamisessa ja niiden hoitamisessa.

Puutarhuriksi meille?

Haemme puutarhuria osaksi hoitotiimiämme. Toimenkuvaan kuuluu pihan ja viheralueiden kasvillisuuden hoito- ja kunnostustyöt työparin kanssa tai yksin.

Työssä avainasemassa on oman ammattitaidon kehittämisen lisäksi kyky toimia asiakkaiden ja muiden työntekijöiden kanssa. Työtä tehdään aikaa kestävän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Hakijalla on oltava viheralan koulutus (puutarhuri tai hortonomi) tai hän opiskelee alaa. Odotamme hakijalta myös aikaisempaa kokemusta viheralan töistä, suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia. Hyville työntekijöille tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua, ja sitä kautta kehittää ja laajentaa osaamistaan.

Työsuhde on määräaikainen huhtikuun alusta lokakuun loppuun. Päivittäinen työaika on maanantaista torstaihin klo 7–15. Perjantaisin vaihdetaan vapaalle jo klo 13.

Hakuaika on voimassa 18. joulukuuta 2021 saakka. Haastattelemme sopivat hakijat joulu-tammikuun aikana.

Otamme hakemuksia vastaan sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen. Laitathan hakemuksen liitteeksi CV:n.

Miia Virtanen
miia.virtanen (at) asfalttikukka.fi